LSP-Designs
Punniken
Punniken met de Lucet
Punnikster
Tassen
Sjaals
Baby-Born gift set
Punnikklossen
WebShop
Punnik cursus
Betaling en verzend informatie
Contact Informatie
Gastenboek
Leuke websites om te bezoeken
LSP-Designs
Liesbeth Stouthart Punnik Designs
Punnik cursus

Ook enthousiast geworden en nieuwsgierig hoe je van een pakket bollen een mooie sjaal kan punniken.Punnik wolpakket in paars-roze tinten
Ik heb een cursus gegeven bij de Volksuniversiteit te Gouda en de reacties waarvan erg positief en ik vond het ook erg leuk om te doen.

Drie avonden creatief aan de slag met als resultaat een mooie sjaal. Sterker nog, aan het eind van de cursus had iedereen hun eerste sjaal af.


Gepunnikte sjaal in frisse kleurenBij de aanvang van de eerste les was het mogelijk om te kiezen uit een aantal verschillende pakketten wol en daarna was het hard werken om alle meters te punniken. Iedereen had de keus of een sliertensjaal maken of een gevlochten sjaal. De sliertensjaal is het makkelijkst te maken met de de punnikautomaat en de gevlochten sjaal met de punnikklos (8 haaks). Er zijn een aantal mooie warme sjaals gemaakt en het was uiteraard heel gezellig. 

Punnik wolpakket in blauwtinten 

LSP-DesignsPunnikenPunniken met de LucetPunniksterTassenSjaalsBaby-Born gift setPunnikklossenWebShopPunnik cursusBetaling en verzend informatieContact InformatieGastenboekLeuke websites om te bezoeken